Όλες οι κατηγορίες

Granulator

Αρχική σελίδα>Προϊόντα>Granulator

1
Κοκκοποιητής μίξερ υψηλής ταχύτητας & υγρός κοκκοποιητής και κοκκοποιητής τροφίμων και φαρμάκων HLSG-10/50 Κοκκοποιητής ανάμειξης υψηλής διάτμησης

Κοκκοποιητής μίξερ υψηλής ταχύτητας & υγρός κοκκοποιητής και κοκκοποιητής τροφίμων και φαρμάκων HLSG-10/50 Κοκκοποιητής ανάμειξης υψηλής διάτμησης


Περιγραφή

Χρήση

Αυτό το μηχάνημα μπορεί να αναμίξει σκόνη ή πάστα σε κοκκώδη υλικά με στερεά σωματίδια, ομοιόμορφο μέγεθος σωματιδίων, υψηλότερη απόδοση για πρέσα ταμπλετών. Χρησιμοποιείται ευρέως στην ανάμειξη και την κοκκοποίηση της ιατρικής, των τροφίμων, της χημικής βιομηχανίας, της μεταλλουργίας και άλλων βιομηχανιών. Συγκεκριμένα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάμειξη και την κοκκοποίηση παραδοσιακών εκχυλισμάτων βοτάνων και παραδοσιακών φυτικών σκονών, γεγονός που λύνει ένα τεχνικό πρόβλημα μετατροπής φυτικών φαρμάκων σε φάρμακα.

Σύστημα ελέγχου

Με τον αυτόματο έλεγχο πλήρους υπολογιστή PLC που παράγεται από τη γερμανική Siemens Co., αυτό το σύστημα διαθέτει διεπαφή ανθρώπου-μηχανής, λειτουργία ένδειξης οθόνης και παραμέτρους γραφικών. Τα δεδομένα μπορούν να εισαχθούν με απλό πληκτρολόγιο αφής.

Οι τεχνολογικές παράμετροι μπορούν να απομνημονευθούν αυτόματα, επομένως χρειάζεται μόνο να αγγίξετε το πλήκτρο Μενού για την επόμενη παραγωγή.


Διαδικασία κοκκοποίησης

Α. Ομοιόμορφη διαδικασία ανάμειξης κόλλας.

Β. Σχηματισμός σωματιδίων.

Γ. Τα σωματίδια κινούνται σε μια σπείρα στο δοχείο.

Τα D.Particles πληρούν τις τελικές απαιτήσεις.

2

Χαρακτηριστικά

1.Σύνθημα οθόνης HMI, έλεγχος PLC Siemens.

2.Στερεοί και στρογγυλοί κόκκοι, με ομοιόμορφο μέγεθος κόκκου και υψηλή απόδοση προϊόντος σας προσφέρουν την καλύτερη ανάκτηση.

3. Η ανάμειξη και η κοκκοποίηση ολοκληρώνονται σε ένα βήμα, η απόδοση αυξάνεται κατά. 4 με 5 φορές.

4.Αυτόματη εκφόρτιση.

5. Απαίτηση μικρότερου χώρου δαπέδου και σύντομος χρόνος καθαρισμού. 6. Εξοικονομήστε 15-25% δόσεις κόλλας και συντομεύστε το χρόνο στεγνώματος. 7. Πλήρως κλειστή παραγωγή συμμορφώθηκε με την GMP.

8. Μπορεί ακόμα να έχει καλό αποτέλεσμα όταν η διαφορά ειδικού βάρους μεταξύ του κύριου φαρμάκου, των βοηθητικών υλικών της βοηθητικής ιατρικής είναι μεγαλύτερη.

9. Το μπουφάν-βραστήρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θέρμανση ή την ψύξη των υλικών.

10. Η δυνατότητα ψεκασμού έχει σχεδιαστεί για να λύσει το πρόβλημα της κοκκοποίησης σε σκόνη εκχυλίσματος.

11.Χαμηλός θόρυβος < 72 db

12. Ο χώρος μεταξύ του πυθμένα του βραστήρα και της λεπίδας είναι μικρός (0.3~ 1mm) για να αποφευχθεί εντελώς η εναπόθεση στον πάτο του βραστήρα.

13. Η λειτουργία του συστήματος τροφοδοσίας κενού δεν εμφανίζει σκόνη.


προδιαγραφές

ΕίδοςΜονάδα        HLSG-10        HLSG-50
Συνολικός όγκοςL1570
Όγκος λειτουργίαςL2 10 ~10 45 ~
Ποσότητα ΣίτισηςKg1 5 ~        6 25 ~
Ταχύτητα πτερωτήςσ.α.λ.50 720 ~25 550 ~
ισχύς κινητήραKw
5.5
Ταχύτητα περιστροφής του κόφτησ.α.λ.300 2850 ~300 2850 ~

ισχύς κινητήρα                

Kw0.75        2.2
Συνολικά Διαστάσεις(Μ x Π x Υ) mm1050 x 500 x13001700 x 730 x 1650
Βάρος της μηχανήςKg165500ΕΡΕΥΝΑ