Όλες οι κατηγορίες

Granulator

Αρχική σελίδα>Προϊόντα>Granulator

1
Τιμή εργοστασίου 3-50kgs/h GMP standard GLX-50 Αυτόματος συμπιεστής με ρολό κοκκοποιητής σκόνης

Τιμή εργοστασίου 3-50kgs/h GMP standard GLX-50 Αυτόματος συμπιεστής με ρολό κοκκοποιητής σκόνης


Περιγραφή

Χρήση

Ο πλήρης αυτόματος ξηρός κοκκοποιητής γενικής χρήσης GLX-50 (Roller compactor) είναι ο πιο προηγμένος σπιτικός στον κόσμο, ο οποίος έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί με βάση τις έννοιες και τα χαρακτηριστικά GMP των φαρμάκων με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Κίνας και των βιοχημικών φαρμάκων.

Ο συμπιεστής κυλίνδρων χρησιμοποιείται ευρέως για κοκκοποίηση σε βιομηχανίες όπως η φαρμακευτική, τα τρόφιμα και η χημική μηχανική, η οποία είναι ιδιαίτερα εφαρμόσιμη για την κοκκοποίηση υλικών που είναι ευάλωτα στην αποσύνθεση και είναι αναποτελεσματικά ή συσσωματώνονται όταν έρχονται σε επαφή με υγρή και θερμότητα. 

Οι κόκκοι που παράγει χρησιμοποιούνται απευθείας για πακέτα κόκκων, ταμπλέτες και γεμάτες κάψουλες.

Χαρακτηριστικό

1. Η αυτόματη τροφοδοσία ροής αέρα αρνητικής πίεσης επιτρέπει τη μεταφορά της σκόνης μέσα σε κλειστό αγωγό που εμποδίζει το πέταγμα της σκόνης.

2. Η αντίστροφη περιστροφή σταθερής ροπής Γερμανικής διπλής βίδας με σερβοκινητήρα επιτυγχάνει τροφοδοσία υψηλής απόδοσης και ακρίβειας που διασφαλίζει την ποιότητα των φύλλων.

3. Ο εκκεντρικός κύλινδρος υψηλής ακρίβειας ελεγχόμενος με πεπιεσμένο αέρα προσαρμόζει τη διάσταση του πάχους του φύλλου που εξασφαλίζει τον παραλληλισμό λειτουργίας δύο τροχών πίεσης και επιτρέπει το πάχος του φύλλου και τη σκληρότητα του φύλλου να είναι ομοιόμορφα.

4. Η επίδραση των κόκκων καμπύλης επιφάνειας τύπου W- η λειτουργία διάταξης είναι εξαιρετική και η λεπτή σκόνη είναι λιγότερη.

5. Η λεπτή σκόνη της δονούμενης συσκευής κοσκίνισης ροής αέρα αναρροφάται απευθείας από το κενό και ο ρυθμός της τελικής λεπτής σκόνης ελέγχεται στο 5% παρακάτω.

6. Ο συνολικός εύκολα αφαιρούμενος σχεδιασμός, που διαρκεί μόνο 20 λεπτά, διευκολύνει τον καθαρισμό και καθιστά τον καθαρισμό εύκολα αποδεκτό

7. Πριν ολοκληρωθεί η εργασία, η αυτορυθμιζόμενη αντλία αέρα αρνητικής πίεσης προκαθαρίζει τον θάλαμο εργασίας του μηχανήματος και απορροφά τις υπολειμματικές φαρμακευτικές σκόνες μέσα στον κάδο υλικών, το βαρέλι φόρτισης, την περιφέρεια του τροχού πίεσης, τα δημητριακά ολικής αλέσεως και το κοσκίνισμα.

8. Η διαμόρφωση υψηλής τεχνολογίας του PLC και της οθόνης αφής 10" ελέγχει με ακρίβεια την τροφοδοσία, την πίεση, τη ροπή δύναμης, την ταχύτητα, τη φόρμουλα, το πάχος του φύλλου, την ποσότητα τροφοδοσίας σκόνης και το κοσκίνισμα κ.λπ. από IDS.

9. Η λειτουργία ελικοειδούς τροφοδοσίας έχει συνθέσει πλεονεκτήματα της κάθετης και επίπεδης τροφοδοσίας και εν τω μεταξύ απέφυγε τα μειονεκτήματα της κάθετης και επίπεδης τροφοδοσίας.

10. Το μοναδικό πνευματικό σύστημα διαλογής κραδασμών μπορεί να συντονίσει τη βαλβίδα τύπου αστεριού για να συνεχίσει να εκφορτώνει υλικά και να ανακυκλώνει τη λεπτή σκόνη. Μπορεί να ελέγξει το ποσοστό λεπτής σκόνης των τελικών προϊόντων κάτω από 5%.

11.Το περιστρεφόμενο ηλεκτρικό ντουλάπι είναι συμπαγές στην κατασκευή. Είναι εύκολο για τον χρήστη να το συντηρήσει.

12. Το πλήρες κλειστό κουτί παραγωγής κόκκων μπορεί να συντονίσει τις ακτινικές τροχαλίες πίεσης προς τα πάνω και προς τα κάτω και τον αξονικό χώρο, ώστε να μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις για την πίεση διαφορετικών ειδών ταμπλέτες σκόνης. Αποτελείται από σήτα τύπου W, τροχαλία οργάνωσης κόκκων τύπου γραναζιού, τροχαλίες διαλογής τύπου κύματος. Έτσι οι κόκκοι είναι καλά οργανωμένοι, με χαμηλότερο ποσοστό λεπτής σκόνης.

13. Μπορεί να σηκώσει αυτόματα τον τροφοδότη για να συντονίσει τον τύπο αστεριού και τη βιδωτή ράβδο για να συνεχίσει να τροφοδοτεί τα υλικά στην τροχαλία πίεσης για να ισούται με το πάχος και τη σκληρότητα των ταμπλετών.3. Η λειτουργία ελικοειδούς τροφοδοσίας έχει συνθέσει πλεονεκτήματα της κάθετης και επίπεδης τροφοδοσίας και εν τω μεταξύ απέφυγε τα μειονεκτήματα της κάθετης και επίπεδης τροφοδοσίας.

14. Το μοναδικό πνευματικό σύστημα διαλογής κραδασμών μπορεί να συντονίσει τη βαλβίδα τύπου αστεριού για να συνεχίσει να εκφορτώνει υλικά και να ανακυκλώνει τη λεπτή σκόνη. Μπορεί να ελέγξει το ποσοστό λεπτής σκόνης των τελικών προϊόντων κάτω από 5%.

15.Το περιστρεφόμενο ηλεκτρικό ντουλάπι είναι συμπαγές στην κατασκευή. Είναι εύκολο για τον χρήστη να το συντηρήσει.

16. Το πλήρες κλειστό κουτί παραγωγής κόκκων μπορεί να συντονίσει τις ακτινικές τροχαλίες πίεσης προς τα πάνω και προς τα κάτω και τον αξονικό χώρο, ώστε να μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις για την πίεση διαφορετικών ειδών ταμπλέτες σκόνης. Αποτελείται από σήτα τύπου W, τροχαλία οργάνωσης κόκκων τύπου γραναζιού, τροχαλίες διαλογής τύπου κύματος. Έτσι οι κόκκοι είναι καλά οργανωμένοι, με χαμηλότερο ποσοστό λεπτής σκόνης.

17. Μπορεί να σηκώσει αυτόματα τον τροφοδότη για να συντονίσει τον τύπο αστεριού και τη βιδωτή ράβδο για να συνεχίσει να τροφοδοτεί τα υλικά στην τροχαλία πίεσης για να ισούται με το πάχος και τη σκληρότητα των ταμπλετών.

Εφαρμογή

2

Συσκευασία λεπτομερειών μηχανήματος

Λεπτομέρειες μηχανής

3
4

6

προδιαγραφές
Μοντέλο         GLX-50GLX-300
Χωρητικότητα δισκίωνkg / ώρα3 50 ~50-400
Δυνατότητα χορηγήσεως                kg / ώρα3 35 ~50 250 ~
Τσιμπήστε την ταχύτητα περιστροφής του κυλίνδρουσ.α.λ.3 30 ~3 34 ~
Τσιμπήστε την ταχύτητα περιστροφής του κυλίνδρουσ.α.λ.20 200 ~5 300 ~
Ταχύτητα περιστροφής ισιώματοςσ.α.λ.5 130 ~50 150 ~

Προδιαγραφές κόκκων        

Φmm10 ~ 80 / 2 ~ 0.18
Τσιμπήστε την πίεση του κυλίνδρουKN984300
Πίεση πηγή αέραMpa0.4 0.7 ~0.4 0.7 ~
Κατανάλωση αέραm³ / λεπτό0.120.5
Κύρια ισχύς του μηχανήματοςKw819.5
Βοηθητική ισχύς μηχανήςKw35
Βάρος κύριου μηχανήματοςKg8002500
Συνολική διάστασηΜ x Π x Υ mm1000 x 1000 x 21001000 x 1700 x 2500


ΕΡΕΥΝΑ