Όλες οι κατηγορίες

Εταιρικό προφίλ

Αρχική σελίδα>Σχετικά με εμάς>Εταιρικό προφίλ

Σχετικά με εμάς

Η Zhejiang Future Machinery Co., Ltd ιδρύθηκε το 1993. Η εταιρεία είχε πάντα στόχο την ανάπτυξη κινεζικών φαρμακευτικών μηχανών και την υπέρβαση του ευρωπαϊκού τεχνικού επιπέδου φαρμακευτικών μηχανών, καθώς και την έρευνα και ανάπτυξη νέων φαρμακευτικών μηχανών. Διατηρώντας την έννοια του «προσανατολισμένου στον ανθρωπισμό και ανταπόδοση στη χώρα» προσφέρουμε συνεχώς πιο αποτελεσματικά, έξυπνα, χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και πιο σταθερά νέα προϊόντα, τα οποία εγκωμιάστηκαν από όλα τα επίπεδα διακυβέρνησης και κέρδισαν διακρίσεις και ισχυρή υποστήριξη και αναγνώριση από τους πελάτες.

Η εταιρεία λαμβάνει τη μηχανή συσκευασίας Blister και διάφορα μηχάνημα κοκκοποίησης ως κορυφαία προϊόντα δύο σειρών. Και δεσμεύεται να παρέχει στους πελάτες μια ολόκληρη σειρά στερεών παρασκευασμάτων και λύσεων.

Με ετήσια παραγωγική ικανότητα άνω των 10 εκατομμυρίων USD, τα προϊόντα που κατασκευάζει αυτή η Εταιρεία έχουν πωληθεί σε περισσότερες από 30 επαρχίες (δήμους) ή αυτόνομες περιοχές στην Κίνα και έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 30 χώρες ή περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Καναδά, της Βραζιλίας, της Αυστραλίας , Ρωσία, Μαλαισία, Βιετνάμ, Ταϊβάν, Μακάο, Γερμανία, Μπαγκλαντές, Ινδία. Η Εταιρεία έχει γραφεία και διανομείς στη Ρωσία, το Πακιστάν, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία, την Ινδία, τη Γερμανία, το Μπαγκλαντές και άλλα μέρη. Τα προϊόντα έχουν τεθεί σε παραγωγική λειτουργία από περισσότερες από 2000 εγχώριες και διεθνείς φαρμακευτικές εταιρείες, κερδίζοντας μια προφορική φήμη υψηλής εκτίμησης και δημιουργώντας μια ελκυστική εταιρική εικόνα και ένα διάσημο εμπορικό σήμα για αυτήν την Εταιρεία.

Η εταιρεία έχει περάσει το σύστημα ποιότητας ISO9001 και το πιστοποιητικό CE, όλα οργανώνοντας την παραγωγή σύμφωνα με το Εργατικό Δίκαιο και την ασφάλεια Χαμηλή Παραγωγή αυστηρά.

Η εταιρεία μας θα καλωσορίσει εγκάρδια φίλους από διάφορους κύκλους και νέους και παλιούς πελάτες να μας επισκεφτούν για επαγγελματικούς λόγους και να δημιουργήσουν ένα ακόμη λαμπρό μέλλον μαζί μας χέρι-χέρι.


Κύρια προϊόντα:
Μηχανή κοκκοποίησης
Κοκκοποιητής Υψηλής Διάτμησης Μίξερ
Μηχανή ανάμειξης
Μηχανήματα συσκευασίας blister
Αυτόματο μηχάνημα συσκευασίας κυψελών υψηλής ταχύτητας
Μηχανή συσκευασίας blister υψηλής ταχύτητας